Felhívás Speciális Filmes Alkotótáborban való részvételre

Tata, 2018. július 29 - augusztus 3.

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület fogyatékossággal élő filmesek és segítőik számára második alkalommal rendezi meg Speciális Filmes Alkotótáborát. A speciális filmes közösségeken túl, szívesen fogadjuk civil függetlenfilmesek jelentkezését is egy kellemes, közös hét eltöltésére, ahol ismét a FILM áll a középpontban.

A táborban részt vehetnek speciális filmes csoportok, közösségek és egyéni alkotók is segítőikkel, ahol lehetőség nyílik a filmes alapok elsajátítására és a már meglévő tapasztalatok tovább bővítésére. Filmes előadóink jóvoltából ismét folytatjuk a tavaly elkezdett elméleti és gyakorlati előadásokat, melyek sok érdekes információt tartogatnak a résztvevők számára.

A tábort 2018. július 29 - augusztus 3. (vasárnaptól-péntekig) között rendezzük meg Tatán.

Jelentkezési határidő: 2018. június 29.

A program helyszíne: Öreg-tó Club Hotel, Tata, Fáklya u. 4.

Program: Az alkotótábor alkalmával főként a filmezés gyakorlatára helyezzük a hangsúlyt, de a részvevők megismerkedhetnek a mozgóképkészítés elméleti részeivel is. Meghívott előadóink megosztják gondolataikat a filmkészítés alapjairól, lehetőségeiről, a dramaturgiáról és a speciális filmkészítés módszeréről.

Előadóink: Kulcsár Tamás filmrendező, Deme Gábor színművész, Boros Ferenc függetlenfilmes Műhelyvezető: Fábián Gábor

Költségek: A részvételi költségekhez (szállás és étkezés 35.000 Ft/fő/hét) a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület a Nemzeti Kulturális Alap pályázati támogatásából tagjai számára hozzájárulást biztosít.

Eszerint a résztvevőknek MSMKE tagként 20.000 Ft/fő/hét részvételi díjat szükséges fizetniük.

Jelentkezés: Az Egyesület címére beérkezett jelentkezéseket alapul véve hivatalos számla kiállítására kerül sor, melynek alapján kérjük a részvételi díjat a számlán szereplő határidőre befizetni.

Kérjük, szíveskedjenek a mellékelt jelentkezési lapot kitölteni és Egyesületünk címére e-mailen visszaküldeni 2018. június 29-ig.

A felhívás és jelentkezési lap megtalálható és letölthető honlapunkról, mely elérhető a www.msmke.net címen. A jelentkezési lapot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kérjük küldeni.

Az alkotótáborban való részvételre szóló jelentkezések elfogadása a kitöltött jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét figyelembe véve történik, ahová 20-25főt áll módunkban fogadni.

A találkozásban bízva,

üdvözlettel:                                                                                                         

                                                                                                               Fábián Gábor

                                                                                                                      elnök

Jelentkezési lap és felhívás letölthető az irattárból

 

Last modification: H 4 jún. 2018
0523277
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
39
158
3163
131088
3365
9764
523277
Your IP: 3.95.131.208
2019-12-09 07:09

TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK: